JOKO KUULIT RACLETTE-PIKKUJOULUISTA LAIVALLA KUOPION SATAMASSA?

Iltanne alkaa m/s Queen R -laivalla huopien lämmössä pimenevässä illassa kannella höyryävän glögilasin kanssa ja jatkuu lämpimässä sisätilassa kun kokoonnutte isoon pöytään kuumien raclette-pannujen ääreen nauttimaan yhteisestä pikkujouluillallisesta. Luvassa on illallinen, jossa jokainen voi olla oman juustolapionsa mestari.

Mikä on raclette?

Raclette tulee ranskan ilmaisusta racler, mikä tarkoittaa ”raapia/kaapia”. Raclette-juusto sulatetaan pannun väliin työnnettävissä astioissa ja mukaan voi jokainen lisätä mieleisensä lisukkeet. Sulatettua juusto herkkua nautitaan yleensä yhdessä keitettyjen perunoiden kanssa.

Luvassa siis upea pikkujouluteemainen illallinen laivalla ja juustoista yhdessäoloa.

Pikkujouluillallisia on tarjolla esimerkiksi: pe 22.11., la 23.11., pe 29.11., la 30.11. ja to 5.12. klo 18.00 eteenpäin. Illallinen tapahtuu satamassa ja laiva ei risteile ruokailun aikana.

Pöytävaraukset ennakkoon ja raclette-illallisia on saatavilla myös sopimuksen mukaan muina ajankohtina ja yksityistilaisuuksina.

Pöytävaraukset ja tiedustelut info@lakelandlines.fi

JOULUPUURO PAKETTI

 

Tule nauttimaan työporukkasi kanssa aamuinen hetki laivalla puurojuhlan merkeissä. M/s Queen R- laivalla nautitte herkullisen puuroaamiaisen ja pidätte kätevästi samalla esimerkiksi aamupalaverin tai nautitte sataman rauhallisesta tunnelmasta.

 

Pakettiin kuuluu riisipuuro, kinkkujuustoleipä sekä kahvi ja joulutorttu hintaan 10€/hlö. Laiva ei risteile tilaisuuden aikana. Saatavilla vain etukäteen tilattuna. Lisätietoja info @lakelandlines.fi, puh. 0440 266330