M/S Queen R

Risteily hinnasto (ei sisällä tarjoiluja)

  • Ensimmäinen tunti 700 € (sis. alv)
  • Seuraavat tunnit 400 € (sis. alv)
  • Tyhjäajotunti 250 € (sis. alv)
  • Odotustunti 200 € (sis. alv)

 

m/s Queen R on moderni sisävesiristeilijä, joka sopii upeasti yksityistilaisuuksien järjestämiseen näyttävästi ja monipuolisesti. Laivan alimmassa kerroksessa on isot maisemaikkunat ja 80 paikkainen ravintolasali, keskimmäisessä kerroksessa on 16 paikkainen kabinetti sekä iso terassi ja ylimmässä kerroksessa on aurinkokansi, jolta on upea 360 asteen esteetön näköala laivan ympäröimille maisemille. Kuningattaremme kyytiin mahtuu kokonaisuudessaan 180 henkilöä nauttimaan matkanetosta Kallavedellä.

Laivalla on äänentoisto, joka kuuluu koko laivaan ja kaksi isoa tv näyttöä, joilta voi tarvittaessa toistaa esityksiä. Kokkimme loihtii maukkaat ruuat laivan keittiössä paikan päällä ja kapteenimme vie teidät Kallaveden maisemien luokse reittitoiveenne mukaan.

 

M/S Princess Anne

Risteily hinnasto (ei sisällä tarjoiluja)

  • Ensimmäinen tunti 400 € (sis. alv)
  • Seuraavat tunnit 270 € (sis. alv)
  • Tyhjäajotunti 180 € (sis. alv)
  • Odotustunti 120 € (sis. alv)

m/s Princess Anne on 80 paikkainen risteilijämme, joka liikkuu sulavasti Kallaveden saariston kapeissakin väleissä. Laivan yläkerrassa voi ruokailla 40 henkilöä samalla nauttien isoista maisemaikkunoista näkyvää maisemaa. Laivan alimmassa kerroksessa on istumatilaa ja näkymä millaiselta maisema näyttää Kallaveden laineiden tasolta.

Laivan äänentoisto kuuluu laivan sisätiloissa ja laivan pienuuden etuna on, että reittivalikoima on hieman laajempi. Prinsessamme pystyy kulkemaan kapeistakin paikoista esimerkiksi Koivumäen kartanolle ja Juankosken suluista.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Risteilemme retkiä Kallavedellä, mutta mikäli haluat lähteä käymään pidemmällä reitkellä kuninkaallisemme kulkevat vesireittejä pitkin Iisalmeen, Saimaalle tai vaikka ulkomaille.

Mikäli ajatus juhlien, tapahtuman taikka asiakastilaisuuden järjestämisestä Kallaveden kuninkaallisten kanssa ihanissa Kallaveden maisemissa kiinnostaa, niin ota toki yhteyttä meihin ja pyydä tarjousta.

info @lakelandlines.fi

puh. 0440 266330

Kuvia laivoista ja aiemmista tapahtumista löytyy esimerkiksi Instagram tililtämme @lakeland_lines